vineri, august 05, 2011

Inapoi de pe luna

Si ne-am intors...
Azi se implinesc 5 zile de cand am revenit din concediu. Un concediu plin de peripetii, odihna si relaxare. Am coborat la nivelul marii si apoi am urcat la cel mai inalt nivel. Acum ne aflam la etajul 1 si suntem inapoi in apartamentul nostru. Dar avem o gramada de povestit. Am o gramada sa va spun.
In seara asta o sa va povestesc doar primele zile din concediu, urmand ca in serile urmatoare sa intru in detaliu si despre celelalte zile.

Prima zi de concediu a fost una de pregatire. A fost mai mult o zi de acomodare si de ganduri spre mare. Am facut curatenie, am lasat casa boboc.
Joi seara (14 noaptea) am plecat spre mare (a doua zi de concediu). Drumul a fost relativ usor, iar dupa doar cateva ore eram pe plaja la Neptun. Am ajuns undeva pe la 4:00 dimineata si doar ce am mai stat putin sa prindem rasaritul. Am mancat ceva prin parcare, eu am avut ceva dureri de masea care m-au chinuit putin pe drum. Din pacate rasaritul nu a vrut sa fie cum l-am prins acum 2 ani. Cand a fost cel mai frumos rasarit pe care l-am prins. Norii nu ne-au dat voie sa vedem din nou soarele cum iese din apa limpede precum cristalul, vanturata de curenti.
Dupa baia traditionala pana la genunchi in apa marii, ne-am retras spre vestitul camping unde mergem an de an. Ne astepta parca pregatit, cu unele schimbari (in bine) la fata. Dupa ce ne-am cazat am mers din nou pe plaja si ne-am balacit pana aproape de mijlocul zilei.

In prima zi am jucat pentru prima oara fotbal pe plaja. A fost senzational! A fost cele mai lungi momente din tot sejurul asta. Meciul a durat 5 minute, dar parca a tinut o viata. Nisipul incins, cele aproape 100 de kg ale mele m-au facut sa ma simt extrem de obosit. Dar a fost frumos!

Dupa-amiaza am cautat un loc de umbra in tot camping-ul unde sa ne intindem putin, nu am gasit. A fost extrem de cald, iar oboseala isi spunea cuvantul (eram nedormit deja de peste 30 de ore). Intr-un final am adormit la John in masina (un prieten care a fost cu noi) pe aer conditionat cu motorul pornit. Nu am reusit sa dorm foarte mult, dare cele cateva minute/zeci de minute au insemnat enorm. Seara am mers in Costinesti cu gandul ca vom ajunge la terasa unde putem pune mana pe microfoane si putem canta cateva melodii. Din pacate terasa nu mai exista, s-a inchis. Am batut peste 20 de km degeaba. Asa ca am mers prin statiune si ne-am pierdut vremea pe la tarabe si apoi ne-am intins la o masa. In geanta eu ascundeam ceva, ceva ce o sa aflati mai tarziu! Emotiile ma invadau, gandul imi era doar acolo. Am ales sa mananc o shaorma, in timp ce aia mica si Oana au papat pizza. Shaorma a intrat greu pentru ca eu nu stiam cum sa fac sa imi iau gandul sau sa aplic gandurile. Despre ce este vorba? Este deja 12:54 iar maine ma duc la munci. O sa intru maine in detaliu... nu vreau acum sa scriu ceva ce trebuie spus cu lux de amanunte! Cert este ca S-A INTAMPLAT!!!!

0 comentarii: