miercuri, martie 05, 2008

Uneori...

Uneori am impresia ca nu am realizat nimic in viata mea. Poate sunt doar ganduri negre in zilele cand imi merge putin mai prost. Uneori am senzatia ca am gresit prea mult fata de mine in primul rand, ca am acordat sanse unor persoane ce nu meritau nimic. Ma simt stanjenit vsv de parintii mei ca i-am facut mult sa sufere, chiar daca acum sunt la un nivel pe care nu l-au trait niciodata.
De aproape un an de zile ma lupt cu mine, cu momentele din mine, sa-mi revin din ceea ce am fost. Am trait momente grele si acum ma simt cu adevarat pe val. Intr-un final, cu sentimentele mele uneori negative,am reusit... aproape am reusit. Am 23 de ani si sunt intr-un fel mandru de mine ce am trait pana la varsta asta. Sunt mandru ca dintr-o incercare grea a vietii am resit sa ma ridic si sa-mi demonstrez ca ceea ce spuneau unele persoane din vremea aia, ca as fii un simplu livrator, un om de jos, un tigan... da cuvantul asta mi-l aduc perfect aminte, un om de nimic. Nu, nu sunt tigar, si chiar daca as fii, si tiganul este om. Nu, nu sunt un nimeni, asa mi-am spus! Trebuie sa reusesc in viata, sa-mi demonstrez in primul rand mie ca sunt in stare sa fiu sus. Inca nu am ajuns foarte sus, poate ca nici nu imi doresc sa ajung atat de sus, nu as avea nevoie. Vreau doar sa-mi indeplinesc un tel, un tel al meu. Vreau sa am o familie fericita, 2 copii frumosi (o fata si o fetita :D), sa am puterea sa le ofer tot ce au nevoie, sa am o sotie frumoasa (bruneta)... ajunge, nu? :P
Parintii mei sunt niste oameni simpli, poate prea simpli... Au si ei nevoile lor, incerc sa le ofer aproape totul, mai ales mamei mele. Sunt mandru ca am o mama ca ea. Sunt mandru ca m-a crescut si mi-a dat educatia pe care o am. Sunt un simplu om intr-o lume plina de oameni. Mama niciodata nu m-a invatat sa fiu nedrept cu oamenii din jurul meu. Mi-a spus mereu: " Oamenii ce jignesc, se jignesc pe ei insisi"
Sunt oameni prea simpli, ei nu vor BMW-uri sau case mari..ei se multumesc cu ceea ce au. Merg cu Dacia si sunt foarte fericiti atunci cand le spun ca au weekendul liber si pot merge la o partida de pescuit. Eu sunt mai cu capul si prefer masinile puternice (de fite) si casele mari.
Din acel moment am vrut sa-mi demonstrez ca pot, nu am ajuns acum foarte tare, dar sunt pe cale sa fiu ce mi-am dorit mereu. Un om al Meu! De meserie sunt Broker Bancar, o meserie ce presupune mult risc si foarte mult efort fizic ( am de alergat pe la clienti). Sunt mandru ca la 23 de ani am reusit sa ajut mai multi oameni, decat o fac unele biserici din orasele mici. Am reusit sa ajut oameni ce au ramas fara casa din diferite motive, am reusit sa ajut oameni ce si-au dorit enorm sa faca copiiilor lor o bucurie. Sunt mandru! Nu zic ca nu am castigat din asta, Doamne Fereste! Dar nu vreau sa ma opresc la atat. Asa ca azi, 4 aprilie (sorry- ieri), am reusit sa deschid firma cu toate cele si in cel mult 2 saptamani cu ajutorul lui Dumnezeu, reusesc sa pornesc propria mea afacere la nivel national. Firma a luat nastere intr-o noapte, intr-o bucataria. Am propos sa deschid o firma de catering (mancare la domiciliu), cu o reteta unica (meniul este inca secret pana la deschiderea oficiala :P)... Da, si ideea s-a transformat in noaptea aia intr-un vis maret si mai apoi a devenit realitate... sau este pe cale sa devina realitate. Orasele vizate (sa spun asa) in primul an sunt: Bucuresti 3 puncte de lucru, Galati, Braila, Buzau, Ploiesti. O sa fie o munca titanica la inceput, pana la strangerea profitului si reinvestirea lui in punctele noi. Nu am sa ma opresc aici! In Bucuresti deja s-au inchiriat primele puncte de lucru si se lucreaza la renovarea lor. Numele firmei este inca tinut si el secret. Vreau sa ramana asa pana la deschidere, imi place mai mult. Ana ai reducere 50% cand ajung in Braila :P
Inainte sa incep sa lucrez in sistemul bancar, eram un simplu livrator de mancare.. da asa este, si sunt mandru cu ce am fost, da un simplu livrator de pizza.. Un livrator de pizza mandru atunci cand reusea sa-i cumpere mamei lui un lantisor de aur din cele pierdute, un livrator de pizza ce muncea de dimineata pana noaptea tarziu sa-si poata permite sa mearga un weekend la munte pentru un simplu gratar. Da, sunt mandru ca am fost asa! Sunt mandru ca am luat totul de jos si nu am pornit/asteptat de la parinti. In momentul de fata nu am griji financiare, acest lucru s-a terminat de foarte multa vreme, si am muncit mult pentru asta. Daca acum un an de zile un weekend era prea scump, acum spun ca nu are rost sa plec un weekend, mai bine pun banii aia la saltea sau ii investesc... pentru ca acum nu as mai merge la munte sa cheltuiesc 500 de ron, ci 500 de euro pe putin. Nu are rost, prefer sa las totul pe mai tarziu cand ma voi bucara impreuna cu viitoarea mea sotie.... tipa aia de vreau eu sa ma casatoresc, bruneta :P Stiti voi care. Acum doar Dumnezeu stie cel mai bine ce fata mi-e mie potrivita!
Ma opresc aici... eu Roman cu un singur R!