sâmbătă, decembrie 04, 2010

Weekend dedicat filmelor

Weekend-ul asta l-am dedicat filmelor. De dimineata am inceput cu Blood:The last vampire si mai pe dupa-amiaza am continuat cu un film ce era necesar sa-l revad Batalia de la stanca rosie. Un film de John Woo! Un film in doua parti si cam la fel de lung precum Pe aripile vantului.
Filmul se vrea o capodopera, surprinzator reuseste. Eu deja l-am adaugat la filme de colectie, precum Culoarul Mortii si Inchisoarea Ingerilor. Nu vreau sa va incurajez sa vedeti acest film decat daca aveti ceva timp la dispozitie pentru doua parti incitante ce duc pana la aproape 5 ore de vizionare. De asemenea, este necesar sa va inarmati si cu ceva logica si simt al razboiului.
Vizionare placuta!

The Eye

Film de inceput de weekend.

Acum cateva zile am fost la cumparaturi prin Real si am gasit filmul Blood: The last vampire la un pret derizoriu si am zis sa-l iau ca merita. Nu este el un film de nota 10, dar un 7,2 merita. Am apucat sa-l bag in player tot in seara de cum am venit de la cumparaturi... dar dupa traditionala tigara. Pana sa inceapa filmul, am vazut reclama unui film parca rupt dintr-o alta realitate. Nu ma omor dupa filme horror, mai ales dupa cele traditionale cu singur acasa in fata oglinzii. Filmul are la baza un alt film, de data asta chinezesc. Ca o paranteza... tot mai mult, americanii copiaza chinezii....Tipa din film (Jessica Alba) este supusa unei operatii pentru recuperarea vederii. Astfel dobandeste vedenii, lucruri dintr-o alta lume, un posibil viitor (afla ea ceva mai tarziu). Filmul chiar daca pare putin bizar, finalul este surprinzator, gen Final destionation.
Merita vazut...


http://www.cinemagia.ro/filme/the-eye-ochii-18654/