vineri, decembrie 21, 2007

Leapsa

Un post scurt, foarte scurt. Defapt o intrebare pentru cei ce-mi viziteaza blog-ul.
Urmaresc foarte multe blog-uri pe internet si raman surprins ca la majoritatea vad un joc. Imi poate spune si mie cineva cum se joaca leapsa pe blog? Nu stiu cat de bine am pus intrebarea, dar sper sa primesc un raspuns.
Multumesc frumos!!!

4 comentarii:

Carina spunea...

Pai e simplu. Cineva lanseaza o provocare (de ex. - filmul preferat, prima carte citita, etc - de obicei putin mai complicate). Raspunde la provocare apoi nominalizeaza alti bloggeri care sa raspunda. Pune link catre ei si acestia daca vad provocarea si vor sa raspunda fac asta. Trebuie mentionat de la cine provine leapsa si catre cine merge :) Nu e mare filosofie :) Eu inca mai am lepse neonorate pentru ca intr-o vreme s-au strans prea multe si n-am reusit sa tin pasul :)

Unknown spunea...

De chestia asta m-am prins, dar spune-mi si mie cum se da leapsa? Sunt multe variante la care ma gandesc :P E-mail, comment... cum?

Carina spunea...

:) La sfarsitul postului pui link spre cel pe care il provoci...pot si mai multi :) El va vedea fie pentru ca iti citeste blogul (in general le dai celor care mai arunca cate un ochi pe blog), fie datorita Technorati.com care arata toate linkurile spre un blog.

Unknown spunea...

Iti multumesc frumos pentru ajutor. Acum am inteles.