sâmbătă, august 06, 2011

Continuare - Jurnal de concediu


A doua zi a inceput de dimineata. Ne-am programat sa ne trezim devreme si sa ajungem pe plaja. Aveam un program bine stabilit si trebuia sa il respectam. Asa ca ne-am trezit devreme, am baut repejor cafeaua si am pornit spre plaja. Totul era altceva, nu ne mai prezentam nicaieri "ea este prietena mea/el este prietenul meu". Ziua a fost superba, soarele nu ne-a ocolit si ne-a prajit (la propriu) de tot.
Undeva in jurul pranzului am parasit plaja si ne-am indreptat spre camping unde am jucat niste jocuri interesante (aduse de John si Iulia). Restul zilelor au fost cam la fel, dimineata ne trezeam, plecam la plaja, dupa amiaza papam pepene, iar seara mancam in oras. De vizitat, mai putin, dar a fost frumos. Intr-o singura zi am facut exceptie de iesit pe plaja si anume in ziua 3. Nu pentru ca nu ne doream, ci pentru ca toti eram prajiti de tot si ne ustura ingrozitor pilea.
Meciul dintre Otelul si Steaua l-am prins la terasa Spring Time. De ce a fost atat de palpitant? Pentru ca cei cu care am mers tineau cu Otelul (deh echipa orasului lor) si eu tineam (nu sunt eu tocmai un microbist) cu Steaua. La masa a fost un show criminal. Dar meciul s-a terminat asa cum trebuia. Steaua nu merita o victorie, chiar daca si-o dorea.
Vacanta la mare pentru mine si aia mica este una traditionala, nimic special. Mergem in acelasi loc in fiecare an pentru ca ne place, pentru ca iubim statiunea Neptun. Nu stiu cum este afara, dar momentan nu ne permitem sa iesim. Ne dorim lucrul acesta, dar pana atunci cea mai buna alegere ramane Neptun... NU MAMAIA!!!
Ca si preturi informative pentru vara 2011 Camping zodiac:
Persoana: 20 de lei
Masina: 10 lei
Apa calda non-stop
Wc incredibil de curate
etc etc etc
Maine seara revin cu - Jurnal de munte 2011

0 comentarii: