marți, noiembrie 25, 2008

Schimb de carte


Azi prima carte:
Parfum de femeie de Giovanni Arpino

Traim intr-o lume mai mult virtuale, cu degetele bagate pana-n gat in tastaturi sofisticate, cu monitoare mai mult plate. Am uitat cum se deschide o carte, o carte cu pagini... de la stanga sau de la dreapta? Traim intr-o era moderna, iar timpul este si el unul modern, asa si cartea a devenit moderna...
In partea stanga, in meniu, m-am gandit sa pun carti la descarcat, un schimb de carte cu tine cititorule. Fiecare dintre noi tinem prin calculator diferite documente, mai mult sau mai putin legale, cartile in format electronic nu ar trebui sa fie ilegale, pentru ca avem dreptul la cultura! Daca vrei si tu sa te implici, nu trebuie sa faci altceva decat sa-mi trimiti cartea sau cartile pe adresa: marius.cosmin@gmail.com iar eu le voi publica pe cele mai interesante, una cate una, pentru ca fiecare sa aiba dreptul la citit, si nu sa fie stranse aiurea in unitatile de stocare.
Citeste si tu!Imparte si tu!

P.S. Tot ce trebuie sa faci este sa apesi pe imaginea cartii din meniul "Schimb de carte" apoi sa apesi download. Cartile sunt arhivate WinRar, iar formatul lor este .doc (Word) sau .pdf (Adobe Reader).

Spor la citit!

2 comentarii:

Dan Gheorghe spunea...

o lume a insinguratilor...

Unknown spunea...

Poti spune si asa, Dan. Acum depinde de fiecare cum percepe viata pe care o are si cu cine doreste sa o imparta.