joi, ianuarie 19, 2012

Nu cer decat speranţa... (2)

Ieri, 18. Ian., am apărut şi în ziar! Este un lucru important pentru noi, fiind nevoiţi să ne zbatem pentru fiecare bănuţ. Este o cauză dreaptă, o cauză pentru speranţa noastră. În cursul zilei de mâine am să ajung şi la bancă pentru a scoate un extras de cont să vedem ce sumă s-a strâns până acum. Sperăm să avem surprize mari (plăcute)! Nu sunt mulţi oameni cu bani, iar cei ce au bani mulţi nu prea ajută (eu unul aşa cred). Aşa că speranţa noastră nu stă în cei cu mulţi bani, ci în oamenii ce cunosc viaţa în adevăratul ei sens. În oamenii ce au fost atinşi şi marcaţi de probleme şi acum realizează prin ce trecem noi.

În această postare doresc să mulţumesc şi a celor oameni ce au dat like, share pe facebook la problema noastră şi au făcut-o cunoscută şi altora. A fost un gest frumos şi vă mulţumim mult! Mulţumim şi a celor persoane ce ne susţin şi ne vorbesc atât de frumos pe messenger, e-mail, facebook!

Aceasta campanie continuă! Aia mică trebuie să se facă bine!

Link către articol: http://www.monitorulvn.ro/articole/povestea-unei-tinere-nenorocite-de-sistemul-medical-romanesc_2_121600.html

Cont bancar: RO 86 RNCB 0748095184040001 deschis la Banca Comercială Română Galaţi, Sucursala Port.

0 comentarii: