sâmbătă, decembrie 08, 2007

O brad frumos


In zilele de azi nimeni nu se mai asteapta intr-un oras plin de fiare si betoane, macar un brad natural sa fie pus intr-o piata publica.
Daca tot traim intre betoane si mizerie, conducatorii "financiari" s-au gandit sa ne puna reclama lor plina de fier si prost gust in inima targului.
Frati, veri, matusi... hai toti la targ. S-a pus bradul.. 100.000 de oameni s-au strans in centrul capitalei sufocante sa vada minunatia de brad cu ale lui ramuri verzi. Pe dracu... Au inceput sa rupa tot ce era verde, au inceput sa faca mizerie, sa tipe, sa urle... Romanul!!!!
Nu am rezistat sa stau mai mult de 30 minute in piata.. M-am retras rapid intr-un univers al tehnologiei si am petrecut acolo pana ce s-au retras romanasii.. ca deh aveam masina undeva in apropiere si nu puteam sa ies.
Nu ma mai surprinde nimic la tara asta, la orasul asta, la toata politica financiara..
Reclama fara gust, de PROST-GUST!
Cum totul in Romania se face perfect, politia si-a facut foarte bine treaba.. Pai sa va povestesc.
Dupa ce ca erau toti romanasii in plin centru la sarbatoare, politia .. pardon.. MILITIA, s-a gandit sa lase traficul normal.. si iata cum au inceput sa injure toti. Sa faci 2 ore de la Corneliu Coposu pana la Unirii in rond, e ceva...
Vai de noi, de societatea asta, de prostie, de Romania!

0 comentarii: