marți, noiembrie 13, 2012

Zi de Luni

Brasov 12.Nov.2012 - La masa inainte sa intram la control
Brasov 12.Nov.2012 - Abia ajunsi in Brasov, imi era foame rau
Ieri am fost la Brasov, am fost cu aia mica la control. Cu aceasta ocazie doresc sa inchid si aceasta poveste despre problemele pe care le-am avut. Spre fericirea noastra aceasta poveste s-a incheiat intr-un mod absolut pozitiv.
 Totul este absolul frumos, povestea noastra trista s-a incheiat. Acum ne este bine (va spuneam asta si ieri) si pot spune ca am scapat de probleme.
Vreau sa va multumesc tuturor pentru toate cuvintele frumoase, pentru toata sustinerea acordata. Va multumesc, va multumim din inima! V-am multumit si in viata de zi cu zi, va multumesc si aici!
Multumesc Bialog pentru tot efortul depus, pentru cuvintele frumoase, pentru sustinere, pentru TOT!
Multumesc Adi si Ana Zaharia pentru tot!
Multumesc familiei mele ca mi-a fost alaturi, in special mama mea pentru ca ne-a ajutat mult la ultima interventie cand aveam mare nevoie de ea.
Multumesc mamei lu' aia mica ca a fost zi de zi langa noi si ca a facut tot posibilul ca visul nostru sa se indeplineasca. Multumim tuturor pentru tot!
Multumim familiei, prietenilor pentru tot sprijinul acordat! Va multumim din inima si speram pe cat posibil sa ne revansam si sa incercam sa va multumim asa cum putem noi mai bine!
Nu a fost deloc usor sa strangem o suma atat de mare, nu a fost deloc usor sa ne stresam si mai ales sa suportam atatea. A fost foarte greu! Acum totul a trecut si nu dorim decat sa uitam si sa mergem mai departe in viata. Ne dorim multe lucruri, suntem tineri si speram la multe.
Au fost multe cuvinte urate aruncate la adresa noastra si cu aceasta ocazie doresc sa le multumesc si acelor persoane pentru ca ne-au intarit si mai tare convingerile ca trebuie sa mergem mai departe. Va multumim din inima si tot ceea ce voi ne-ati spus, noi doar le-am considerat lucruri constructive! Va multumim!
Ieri, la control am fost intampinat de dl Doctor pe care toti trebuie sa il cunoasteti! Este vorba de dl Dr. Andor Balint-Ciugudean din cadrul spitalului particular Brasov Clinicco. Nu stiu daca este bine sau nu sa ii spun numele aici, dar cum sunt dese cautarile pe blog-ul meu ce fac referire la doctori, spitalul unde s-a operat aia mica, trebuia sa scriu aici cine este si ce om frumos este acest medic. Defapt toti oamenii din cadrul spitalului Clinicco - Brasov  sunt niste frumosi, SUNT OAMENI!
Posibil sa existe si pareri in genul acesta: "da, dar te-a costat!"Si intr-un spital de stat te costa si nu esti tratat deloc asa cum trebuie! Eu zic ca nu este mare diferenta asa ca eu as alege nu odata, ci de 10.000 de ori aceasta alegere deja facuta. Acest spital, acest doctor, acesti oameni ne-au oferit singura speranta din TARA. Ne-a oferit speranta ca aia mica sa mearga din nou!  SI este bine! Doresc sa le multumesc pentru tot ce au facut, pentru tot efortul depus! Le multumesc si ma rog in fiecare moment pentru fericirea lor, pentru sanatatea lor! Este un spital minune si il recomand tuturor. Chiar ieri am fost sunat de cineva si m-a intrebat unde se poate face bine cu piciorul, in secunda doi i-am recomandat acest spital. Nu este ieftin sa te tratezi corespunzator, dar sanatatea nu are pret, iar fericirea este scumpa... chiar daca unii o primesc gratuit si nu stiu ce sa faca cu ea. Noi acum suntem fericiti multumita acestor oameni ce au facut ceva in tara asta! Deci se poate! 
Nu vreau sa considerati ca fac reclama acestui spital sau acestui doctor, nu am niciun interes si lucrul acesta il stiti bine. Vreau doar sa stiti toti ca si in Romania se poate! 
In cazul in care ajungeti pe acest blog in cautarea acestui spital, imi puteti adresa intrebari fie aici, fie pe e-mail la contact! Am sa incerc sa va raspund cat pot eu de sincer!
Asa cum va spuneam si la inceput, doresc ca aceasta poveste sa se incheie aici. Si speram, ne rugam la Dumnezeu sa fim bine si sa ne vedem de viata noastra!
Multumim Doamne Dumnezeule pentru tot ajutorul acordat!

0 comentarii: