sâmbătă, martie 14, 2009

Drama unor copii al căror tată este bolnav de cancer!



Mai avem 11 de zile sa strangem 14.564 euro!


Drama unor copii care îşi privesc în fiecare zi tatăl cu teama că îl văd pentru ultima oară! Laurenţiu are cancer, dar este hotărât să trăiască. Nu vrea să plece atât de repede de lângă puiii lui, nu vrea să-şi lase soţia singură.

A fost sportiv, timp de nouă ani a jucat polo şi nu a avut nicidată probleme de sănătate. Medicii i-au spus că tumoarea s-a format în urma unei lovituri şi a evoluat în timp.

E un om foarte puternic, dar are momente când are moralul la pământ şi îmi spune să am grijă de copii, dacă el nu mai e”, spune soţia lui, Liliana, cu lacrimi în ochi.

În urmă cu un an, Laurenţiu a aflat că are cancer. Singura şansă ca să se facă bine este o intervenţie chirurgicală la o clinică din Austria, care costă 40.000 de euro.

Toţi prietenii şi rudele l-au ajutat, fiecare cum au putut, însă nu au putut strânge mai mult de 8.000 de euro. Zilele lui sunt numărate, îmsă noi îl putem ajuta să se facă bine: Laurenţiu mai are nevoie de 14.564 de euro. Să-l ajutăm, de la inimă, la inimă!

Cont:
Euro: RO 35 BPOS 81 00 69 24 71 5 EUR 01
Ron: RO 03 BPOS 81 00 69 24 71 5 RON 01
Banc Post, Sucursala Coşbuc
Titular Cont: Moise Laurenţiu Constantin
Telefon: 0724 658 486

CONTACT :

Ana: yahoo id - laurentzia2002;

Tel: 0723153.068

Laur: 0724.658.486

Last Edit: Dragi vizitatori, doresc sa va multumesc ca intrati aici si apoi parasiti postul prin link-ul afisat in post. Iti multumesc Dalia Octavia Pusca pentru ca ai pus link-ul pe unul dintre cele mai vizionate blog-uri realitatea.net, Iti multumesc! Dragi vizitatori, stiu ca majoritatea nu aveti bani pentru a face donatii, dar va rog din inima sa afisati link-ul pe blog-ul,messenger-ul vostru. Nu se stie la cine ajunge, un om ce poate schimba drumul acestui om! De la link la link sa incercam sa facem ceva.

Iata o lista cu cei ce au afisat la ei pe blog povestea "Moise Laurentiu"

Dalia Octavia Pusca (Prezentator stiri Realitatea TV) - http://realitatea.net/blog/daliaoctaviapusca/2009/03/21/un-link-un-anunt-umanitar/

http://dalia-octavia-pusca.blogspot.com/2009/03/un-link-un-anunt-umanitar.html

Mihaela Chelaru -

http://mycelticdreams.blogspot.com/2009/03/sa-aratam-ca-ne-pasa.html

Acestea sunt doar doua dintre blog-urile unde eu am gasit post cu referire la acest caz.

Arata ca iti pasa! Arata ca esti Roman pentru Roman!


Text preluat www.acasatv.ro - Povestiri Adevarate
P.S. Nu sunt implicat in strangeri de fonduri si nici contact direct cu familia acestuia nu am. Sunt un simplu vizitator al internetului ce a dat peste acesta zdruncinatoare poveste!

2 comentarii:

Anonim spunea...

Din lipsa de COLABORARE CU LUMEA,
numerele de TELEDON ALE LUI moise laurentiu constantin AU FOST SUSPENDATE.

Anonim spunea...

Din lipsa de COLABORARE CU LUMEA,
numerele de TELEDON ALE LUI moise laurentiu constantin AU FOST SUSPENDATE.